Male benkeplate heltre

En benkeplate er ikke det beste underlaget å male på, så dette er noe de . Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi den et nytt liv. Derfor går jeg nå og lurer på om det går an å male dem. Jeg drømmer selv om å bytte ut med heltre benkeplate med en hvit en:).

Vi har brukt en mørk heltre benkeplate i en garderobe, og den er oljet. Hvordan maling bør jeg bruke, og hvordan . En mørk benkeplate i heltre gir kjøkkenet et eksklusivt preg og er med på å løfte hele rommet visuelt.

Har en heltre benkeplate jeg kunne tenke meg å beise helt mørk. Benkeplaten er oljet fra før, hva må jeg gjøre for å få et godt resultat? Den gode feen: Kvitmalte benkeplaterdengodefeen. Dei siste kveldane har eg pusla med litt maling igjen.

Det er lenge sidan eg bestemte meg for å male over dei svartmalte . Mamman min skrek, og svigerfar ristet på hodet. Male heltre benkeplate med bengalakk, liksom…. Vi har heltre eik benkeplater på kjøkkenet, som er oljet med hvit.