Vaskepulver boks nille

Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren .

De har massevis av sånne bokser på Nille og Europris-butikkene. Jeg kjøpte en stor frokostblandings boks i plast på Europris. Antonette Skogly Likte vaskepulver boksen men må se om den rommer . Hei 🙂 Jeg har veldig lenge hatt lyst på en hylle over vaskemaskinen hvor jeg kan ha vaskepulver.

Kjøpte meg supersøte bokser på Nille og fant en perfekt . Denne søte boksen har jeg mitt vaskepulver i. Den ble kjøpt på Nille for kun 1kroner 🙂 Den pynter litt opp vaskerommet samtidig som den er . Det som er enda bedre er at vaskepulver boksen og . Jeg kjøpte bokser på Nille som er beregnet for vaskepulver 🙂 en grå som er for farget tøy . Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende13. Nille og jysk handler jeg lite fra, men det er mest fordi jeg aldri finner noe. Handler mye store bokser med oppvasketabeletter, vaskepulver, . Ariel Color flytende vaskemiddel (farget) – Flytende vaskemiddel med forbedret formel for mer effektiv flekkfjerning.

Transparent doseringskopp gir mer nøyaktig . REMA 10vaskemiddel er best i test av varianter. Vaskemiddelet vasker bedre enn OMO, gir beste testresultatet uten parfyme og har . NILLE BOKSER TIL VASKEPULVER 12PR STK TILBORDS . Gammel kakeboks i bakgrunnen – fikk den av min søte svigerinne. Gammel kasse for vaskepulver fra en snill svoger – nå huser den puter.

Rosa pennal til 3kroner og matchende matboks fra Diddle til 89. Mitt tips er å tørke stål flater på kjøkkenet med stålfiller fra Nille, super kjekt . Litt vaskepulver – alt etter hvor lenge du er vekke. Jeg har lenge vært på utkikk etter bokser til å ha vaskepulver i. Så da jeg så at Nille hadde for på bokser og lignende, måtte jeg innom å se .