Tm design møbler

Mengder av varer på lager – så ved kjøp direkte kan man få. Se vår Facebook side med over 0følgere for mer info. Denne siden oppdateres svært sjelden – da vi ikke rekker over alle.

Den siden som oppdateres nesten daglig er:.

I steden for å bruke masse smått har vi heller valgt store møbler og bilder. Etter å ha bodd i England har jeg nemlig fått et litt nytt syn på møbler. Folk måtte vente i månedsvis på møbler, hun svarte ikke på mail eller. Jeg stusser fortstatt på at Tm design velger å kjøre facebook butikk, . Så, nå har jeg vært i kontakt med Veronica hos TM Design, .

Skambud aksepteres ikke Søkeord: TM Design , Riviera maison ,. Det er fra åpningen til TM Design sitt nye showroom. I et lokale på Nordre Haver gård i Drøbak kan du nå finne møbler fra TM Design utstilt . Daglig leder: Veronica Christine Rambø; NACE-bransje: 47. Rålekkert instagram bilde fra kunde med nye lamper fra #tmdesign.

I går fikk jeg endelig Heaven-stolene fra TM Design som jeg bestilte til. TM Design er seriøse, selger klassiske møbler via egen side på . AnonymforuEr så misfornøyd at jeg ikke kan få sagt det nok. Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Møbler – Detalj i Buskerud. Vi har de lyse sandfargede stolene som vist på bilde.

Andre møbler TM-Design har som jeg tror ville gjort seg i vår . Jeg er super fornøyd og det blir nok mer shopping hos TM DESIGN.