Støpe gulv utebod

Jeg skal støpe en plate for en utebod i tilknytning til huset. Har tenkt å ha cm isolasjon under støpet, men hvor tykt bør jeg støpe gulvet? Hei,jeg driver å bygger en utebod under verandaen.

Når de støper gulv på anleggene jeg er på så gjør de ikke det. Legg ut EPS isolasjon 1mm dersom gulvet skal isoleres. Bland Finja Tørrbetong Bog støp betongsålen. Jeg bygget redskapsbod for noen år siden og da støpte jeg en såle rett på grunn og så ringte jeg .

Det er enkelt å støpe sitt eget gulv, særlig med Dønn Armert betong. Det sparer tid fordi armeringen er en del av betongen og du slipper å armere med jern og . Støp av betong plate Murbygg betongbygg husbygg trebygg tilbygg restaurerebygg fine bygg. Støpte en liten plate til utebod for endel år siden (ca 10m2).

Skal du bygge noe større enn en bo må du ha hjelp av fagfolk til planleggingen. Jeg har et tilleggsspørsmål til dere som har støpt plate. Måtte dere bruke lirer og rettholt for å få rettet av gulvet under støping, eller flyter . Gulv og vegger spikres og vindu og dør spikres også til veggene. Men – sett at en gjerne ønsket at lekestua faktisk skulle .

Jeg vurderer å lage et ekstra uthus eller bo om du vil. På hytta satte vi en slik bod rett på leca eller hva det nå var, og det siger. Evt støp en plate, da har du gulvet og du har uendelig mulighet til å . Jeg gjør følgende forarbeidet: graver ned 50cm og skaffer drenerende masser.

Du kan støpe i rør eller i forskaling, eller du kan mure blokker. Det enkleste er å benytte rør av plast eller papp som fylles med betong. Jeg tar utgangspunkt i et vanlig dekke til f. Såle og ringmur støpes først, for deretter å støpe gulvet med fall inne mellom.

En nabo mente at cm er tilstrekkelig tykkelse på et garasjegulv, men vi har . Det er jordoppfylling på utsiden av murveggen.