Sminke organiserer ikea

IKEA – GODMORGON, Boks m rom, , Hjelper deg å holde orden på smykker og sminke. BRIMNES sminkebord + kommode med skuffer, hvit Bredde: 1cm. Det har et smart innebygd speil og skjult oppbevaring der du kan organisere sminke og .

Stilrent, enkelt og nyttig – kanskje det IKEA kan best. I tillegg til at det er billig, så klart. Små, lave rom til øyenskygger, leppepomader og . I går var jeg på IKEA for å finne noe jeg kunne organisere sminken min i, og det fant jeg heldigvis!

Ikke undervurder hvor god følelsen av å ha . Jeg selger et lite brukt sminkebord fra IKEA. Det inneholder integrert speil med skjult oppbevaringsplass som hjelper deg med å organisere f. Er det en ting jeg aldri blir fornøyd med så er det hvordan sminken min er. ALEX kommoden og MALM sminkebordet fra IKEA. Dyrere skuffekabinetter – om du har mye (fabelaktige Ikea kommoder: Malm).

IKEA har en del smarte løsninger i form av bokser i forskjellige størrelser. Sminke varer ikke evig, så brukes det skjeldent eller begynner å bli . Har Malm sminkebord fra IKEA, med noen A4-akrylskuffer fra ARK.

Jeg har en Ikea Alex, litt galskap at den er full – men jeg vet jeg ikke er . Posts about Ikea written by norwaytwins85. Jeg vil bemerke at vi gjør ikke dette for å skryte – jeg vet jeg har mye sminke, men. Turen til IKEA i går ble en velykket og jeg kom hjem med både stort speil, flere planter og et system for å organisere sminken min. I høst var jeg på Ikea å shoppet diverse møbler og stæsj til min lille. Slik lager du en magnetisk sminkehylle (du vet, for det magnetiske utseendet …).

IKEA – TJENA, Boks m rom, svart, , Hjelper deg med å organisere alt fra smått skrivebordstilbehør til sminke og hårspenner. IKEA – TJENA, Boks m rom, lys blå, , Hjelper deg med å organisere alt fra smått skrivebordstilbehør til sminke og hårspenner. Velg et sminkebord med innebygd speil, eller kjøp et separat som passer din stil.

IKEA – TJENA, Boks m rom, hvit, , Hjelper deg med å organisere alt fra smått skrivebordstilbehør til sminke og hårspenner.