Slipe betong benkeplate

Overflatene ble deretter lett slipt og satt inn med en tyntflytende epoxy som trenger ned i overflaten. Ved å justere størrelsen på formen, kan du støpe en benkeplate som passer ditt kjøkken. Smarte produkter og løsninger har vært vår lidenskap siden .

Denne gir en strøken flate, gitt at man vibrerer nøye, smører formen og bruker rett betong. Ingen sliping er nødvendig, men jeg gikk over . Støping av benkeplater – posted in Åpen Post: Jeg er i planlegging av nytt kjøkken og skal lage meg benkeplater i betong. Til slutt blir det og slipe platene og lakkere de med klarlakk for betong.

Vi hadde lyst på en plate i betong, og jeg hadde sett noen videoer om at man kunne støpe det selv. Derfor legger jeg nå ut hvordan vi støpte vår benkeplate. Betong benkeplate er jo bare råtøft,muligens blir det her også en gang? Et kjøkken med benkeplate i betong kan være lekkert, men den må. TETTE PORER: Etter sliping er overflaten behandlet med epoksy slik at . Så nå har jeg en skikkelig røff grov benkeplate i betong, 6cm tykk, med.

Hobbyvarianten er en liten slipemaskin med en påskrudd trekloss. Du kan også sette foten rett på platene .