Sinkbalje til blomster

Plantasjen har alt for livet med planter – fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler. Jeg har en stor sinkbalje, den sto i kjelleren når vi kjøpte huset. Den trenger jo ikke skinne for å stå ute med blomster i. Sink balje, sjarmerende slitt til blomster.

Hvorfor ikke pynte nøttekaken med blomster fra rhododendron? Eller fylle en sinkbalje med vann og la blomstene flyte fritt? Krakk under sinkbalje med blomster fra Kremmerhuset, vannekanne fra .

Alt Tørkede blomster og potpourri Plantetilbehør Innendørs blomsterpotter Kunstige planter og blomster Utendørs blomsterpotter Pidestaller og mobile løsninger . Noe er planter jeg kjøper, noe sår jeg selv og noe er stauder fra hagen. Jeg har fått tak i en stor sinkbalje som jeg gleder meg å plante i. Og vips hadde jeg sinkbaljer under vinduet. Nye sinkbaljer står og venter på sine blomster. Og prikken over i’en er det grove tauet som fungerer . Vakker og frodig hvit petunia i ei lita sinkbalje på en gammel og.

Jeg elsker gamle sinkbaljer med hvite blomster i, det er virkelig sommer!