Pusse opp bord

Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen ble ikke helt som jeg planlagte. Med maling og tapet ble bordet midtpunktet i den romantiske stuen.

Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp: 1. Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan . En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Gammel maling er fjerna og bordet er malt, lasert og lakka.

Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Som oftest skyldes dette at oljen i bordet har smuldret opp som følge av varme eller alkohol, og kan enkelt pusses ned og vokses. Jeg har arva et eikebord som antagelig er fra 50-60tallet og må pusse det opp. Bordplata er av finér og har noen småskader i kantene.

Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler. Se hvor fint dette bordet ble når vi malte det i fargen LADY 99Dempet Sort. Vi som elsker å pusse opp og ha det fint hjemme går en ekstra . For idag har jeg pusset og malt et veldig gammelt spisebord som vi skal ha i kjøkken kroken vår.

Bordet ble pusset ned for et par år siden, da jeg anså meg som ferdig med min.

Har endelig fått tid til å pusse opp den lille teak-kommoden jeg kjøpte på loppis i fjor. Jeg tenker å fikse litt på noen gamle teak-møbler bl. Endresens fremgangsmåte er ganske enkelt å pusse bordplaten, lime. Hvordan kan jeg restaurere bordplaten på best mulig måte? For et par år siden malte jeg stolene og bord- understellet blankt. Et godt stødig bor litt for høyt egentlig for sofaen vår, men jeg elsker det.

Den tenkte jeg først å ta av, men så gikk det an å pusse av litt av brunfargen. Bordet i amerikansk eik er laget av en møbelsnekker i Virginia, USA. Lakken må løses opp, og møbelet må vaskes og stå til tørk før pussing. Hegemor har hatt et spisebord fra Ikea de siste årene.

Hei:) Synes bord og stoler ble kjempefine-det er så moro å pusse opp fine ting en . Jeg skal pusse opp et gammelt teakbord fra slutten av 60-tallet, problemet er bare at mamma malte bordet hvitt en gang midt på 80-tallet.