Pusse opp bord drivved

Det meste av min leilighet består faktisk av ting jeg har pusset opp eller. Med litt hvitmaling, beis av farge drivved og nye knotter ble bordet . Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen ble ikke helt som jeg planlagte.

Men både drivved og fargen shabby synes jeg blir for brun. Aller først ble overflaten på bordet pusset ne og deretter renvasket i. Har scrollet opp og ned på bloggen din noen ganger nå. Planen var å male understellet hvitt, pusse bordoverflaten og beise den i fargen drivved.

Maaange år siden dette innlegget ble skrevet men har nå arvet samme bord bare i ren ubehandlet furu og ønsker å freshe det litt opp! Endresens fremgangsmåte er ganske enkelt å pusse bordplaten, lime. Endresen har her brukt et Vittsjö glassbord til å lage et trebord med drivved-uttrykk.

Har nettopp pusset opp et gammelt kjøkkenbord (tror det er flammebjørk). Gikk til innkjøp av Lady interiørbeis type drivved. Tusen Ting: Sofabord av hjemmelaget drivvedtusen-ting.

Puss med stålbørsten med jevne drag i hele lengden på bordet, Dette er. Se hvor fint dette bordet ble når vi malte det i fargen LADY 99Dempet Sort. Vi som elsker å pusse opp og ha det fint hjemme går en ekstra .

Et godt stødig bor litt for høyt egentlig for sofaen vår, men jeg elsker det. Den tenkte jeg først å ta av, men så gikk det an å pusse av litt av brunfargen. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Denne telysholderen er superfin som borddekorasjon.

Kanskje dette speilet kan muntre opp på de trøtte morgene. Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. En slipemaskin, en time lørdags formiddag og et trebehandlingsstoff er alt du trenger. Til bordet har vi kjøpt en beis i fargen drivve men akkurat nå.

Gleder meg til jeg skal kjøpe og pusse opp leilighet – en stor dag ☺️. Disse pusset og beiset jeg med Jotuns Interiørbeis (farge Drivved). Hvordan de ble pusset opp, kan du lese om HER. Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan . Bordet i amerikansk eik er laget av en møbelsnekker i Virginia, USA. Lakken må løses opp, og møbelet må vaskes og stå til tørk før pussing. Jeg hadde lyst til å lage i ekte drivve men det blir solgt ut på finn så.

Når du har kuttet opp alle plankene, så skal du sette sammen det øverste bordet,. Nå gjenstår det bare å pusse, lage litt rustikke spor og deretter beise. Så pusser du med en gryteskrubb av stål. Og jeg er såå svak for den drivvedeffekten du får til. Hadde gledet med på en fridag i dag, men kom på at jeg måtte opp klokken sju for å følge . Jeg har beiset mitt stuebord som var oljet eik.

Jeg beiset først et strøk med fjære og så et strøk med drivved (begge fra jotun).