Oppussing leilighet blogg

Leiligheten hadde en god atmosfære, sier Anette-Marie Antonsen og ønsker RB. Ingen tvil om hvorfor Nettavisen har dette innlegget av random oppussing utført av amatører. Det har tatt litt lenger tid enn planlagt med leilighetene men nå gjenstår bare småting før det er klart for utleie.

Jeg kjøpte en kvm leilighet på Bislett for noen måneder siden og . Vi har nå bodd i leiligheten i en uke, og frem til i dag har vi levd i et lite. Gleder meg til å sette i gang med oppussing når jeg ser dette, selv om . For år siden kjøpte jeg meg min første leilighet og har med tiden utviklet stor interesse for interiør og oppussing.

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. En blogg som i hovedsak handler om oppussing og innredning av et stort. Blogger om oppussingen av en liten leilighet fra 70-tallet som sårt trengte å bli ny.

DIY, blogg, kjøkken, oppussing, demontering, vegger . Under oppussing er det mange som ønsker å flytte kjøkkenet. I oppussingsbloggen kan du følge oppussingen av en spektakulær leilighet fra start til slutt. Det siste året jeg studerte kjøpte jeg min første leilighet.

Serie: Oppussing av en ettroms på studentbudsjett. I bunn og grunn har jeg opprettet denne bloggen for å få et utløp for mitt.

Her kommer jeg til å dele en god dose med oppussing og interiør. I dag har jeg lyst til å anbefale en helt fantastisk blogg jeg kom over her om. Det samme gjelder Oppussing av en ettroms på studentbudsjett der. Ironisk nok er jeg plutselig full av inspirasjon etter å ha kjøpt meg leilighet.

Marthe er trønderfru bosatt i Lørenskog, og på bloggen Fruen fra. Han hadde et godt poeng, for i min blogg handler det om oppussing! I denne blogg-posten skal jeg skrive litt om erfaringene mine med å skaffe best. Da jeg kjøpte leiligheten for omtrent fem år siden var det tre ting som gjorde . Vi byttet også ut alle spottene i leiligheten. Jeg fant en annen blogg her som opphandler mye av det samme.

Bransjens informasjonssted som søker å inspirere folk til oppussing med idéer, fakta og veiledninger. Anette-Marie Antonsen, blogger og fotograf. KJØKKEN: Slik ser kjøkkenet ut etter oppussingen. FØR: Slik så det ut i leiligheten før de satte i gang og pusse opp. Men selve jobben med oppussingen gjør de lite av selv.

Oppussingen som gjøres raskt, billig, og likevel blir lagt godt merke til, gir mest. Mens leiligheter i byene nyter godt av enkle oppussingstiltak, .