Mudin i toalett

Og bruker flytende avløpsåpner(jif eller mudin) forebyggende med. Om det står på avløpsåpneren at det ikke skal brukes i toalettet er det nok . Jeg har et relativt gammelt toalett som blir veldig fort tett om man bruker bittelitt for. Jeg har blitt anbefalt mudin fordi det vissnok skal være mer . Dette kan for eksempel være avløpet i kjøkkenbenken, toalettet, et sluk på badet eller.

Mudin avløpsåpner kan kjøpes i en av våre butikker som du finner her. Avløpsåpneren fra Latona eller Mudin, er typene han trekker frem som de.

De samme forholdsreglene må tas på kjøkkenet, badet og toalettet. Mudin avløpsåpner Liter er meget effektiv. Trenger gjennom vann, åpner og løser opp hår. Nå har jeg pøst på med halvliter mudin, så går jeg til MR og så skyller jeg igjen når jeg kommer tilbake. Bruker du den i avløpet i gulvet eller i toalettet er det ikke nødvendig, men i vasken er det viktig. På de fleste vasker er det et overløp, altså et . Men hvis Mudin eller Corium ikke åpner rørene, så bør du ringe rørlegger.

Jeg jobber i en byuggmakkerbutikk i vvs avd og her bøtter vi ut mudin i store kvanta pga. Båtforumet: Jeg har benyttet en avløpsåpner som heter MUDIN – Mudin løser opp fett, slam, hår og såperester i ALLE TYPER RØR. Avløpsåpnerne Plumbo, Jif og Mudin har sammen med det gamle.

Best i test (TV Hjelper deg, april 2016) Mudin løser opp fett, hår, slam og såperester i alle typer rør. Egenvekt på kg trenger gjennom vann og løser opp der . Jeg sverger til Mudin (fås kjøpt i alle VVS spesialbutikker og de fleste jernvarebutikker). Jeg vet ikke om flytende plumbo kan brukes i toalett. Da er Mudin Avløpsåpner tungtvann som er flytende mye bedre. Mudin Avløpsåpner har en egenvekt på hele kg pr.

Skånsom mot plast, betong, stålrør, loddinger, rustfritt stål og gummi. Løp ut og kjøp en flaske Mudin og følg anvisningen på flasken. Har hørt mye bra om Mudin som nevnt over, men jeg har begynt å bruke . Mudin løser opp fett, hår, slam og såperester. Produktet er i flak som ikke faller ned i vannlåsen, og man unngår fare for sprut tilbake.

Mudin Express er 1 vannløselig og danner ikke forsteininger i røret.