Merkelapper til hjemmelagde ting

SySelv Oslo Syfestival på Thon Oslofjord Hotel i Sandvika. Navnelapper Merkelapper i stoff: Strykelapper, Sateng Vevde Navnelapper til å stryke og sy på klær. Merkelappene navnelappene leveres innen 24t; .

Made by merkelapper til farmor og mormor. Gjør håndarbeidet personlig; Unikke merkelapper til strikketøyet; Fra kun stk. Noen fordi de lager ting og gir bort som gaver, mens andre lager ting. Hanshaugen i Oslo og der har de brune stofflapper hvor det står strikket til deg av .

Jeg har fått spørsmål om merkelappene som jeg bruker til å merke tingene jeg lager me og om jeg har egen logo. Ser det er mange som har merkelapper på produktene sine og lurer på om noen. Jeg syns merkelapper er med å gjøre de håndlagde tingene litt mer proffe . Jeg vurderer å skaffe merkelapper til å sy fast på diverse hobbyprosjekter jeg har,. Er det fordi du synes det er gøy å tagge tingene du lager så er det jo bare. Anitas Desing høres litt mer hjemmelaget ut :o).

Jeg skjønner godt at du vil merke tingene dine og synes kreativ design er et . Dere som lager og selger egne klær har kanskje en egen logo eller merkelapp med navnet deres på? Svigermor er en reser på å strikke og vet .

Ser på bildene at mange har fine vevde merkelapper på tingene dere lager. Tictail) og begynner med bare noen få ting om gangen. Merkelapper blomster, helg, Iben, kaffemat.

Merkelapper hjemmelaget, mønster: Børnetøj du selv kan sy 0-år, sy. De fleste strykemerkene og klistrelappene til harde ting ser ut som. Askeladden har også fått merkelapper med Disneyprinsesser eller Ole Brumm. Hva synes dere egentlig om slike lapper på ting? I lang tid har jeg hatt lyst til å bestille meg merkelapper som jeg kan feste. Jeg ble sittende å studere lappen på IKEA-kjolen du sendte meg, og fikk veldig lyst til å lage meg nye merkelapper selv.

DIY og annen inspirasjon jeg kommer over.