Maling gulv våtrom

For min del valgte jeg produkt fra Flügger: Flurethan gulvmaling, der første. Resultatet ETTER å ha blitt malt med trestjerners Gulvmaling i farge Sort. Jeg malte jo mitt våtrom med grå gulvmaling og det ble et supert .

Hey’di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling på basis av epoxyforsterket akrylemulsjon for betongulv. Lady Våtrom er en vanntynnet akryl maling for innendørs bruk på våtrom og vaskerom. Velger du riktig maling, kan du male – også i dusjsonen.

Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom, og passer fint til et slikt formål.

Våtsone er hele gulvet og cm opp langs veggen; Veggene i et dusjhjørne, fra gulv til tak . Jeg har to bad i huset mitt, begge har vinyl gulvbelegg. Jeg har lyst til å male disse, men ingen anbefaler det. Vinduskarmen ble malt med en maling eier hadde fra før.

Den billigste måten å fornye gulvet på er trolig vinyl. Hun gikk for mikrosementpuss på vegger, gulv, tak, benk og vask. Direktoratet for byggkvalitet, Fagrådet for våtrom, Huseiernes Landsforbund.

Som en enkel oppussing er imidlertid våtromsmaling med SINTEF Teknisk . Til våte rom er ikke maling av vinylgulv like uproblematisk, og man kan ikke regne med et varig resultat ved maling av vinylbelegg i våtrom.