Male skap hvitt

Skapet som var tapetsert på innsiden føltes utdatert, og jeg var skikkelig lei både blomster og lyseblått. Uansett om du skal male en dør eller en kommode, gjelder mye av den. Har noen skap og kommoder i lakkert furu som også skal males og synes at.

Har tenkt å male et bokskap og diverse andre møbler i hvitt, men er . Vi har ett framskap, av typen Beito, syrelakket eller syrebeiset eller hva det er fornoe. Siden jeg har malt en del gammelt rask hvitt, og er . Gammel maling og lakk er fjerna, og skapet er malt i lomfarger og patinert med.

Kommoden skal males i eggehvitt, glans 40. Det skapet jeg virkelig ønska meg kostet ca 300norske kroner å få frakta. Den valgte jeg å male hvit for å få det lyst inni skapet, dette også . Var litt usikker på om jeg skulle male den eller ikke. Så til å begynne med så vannet jeg ut malingen bare får i få litt hvit men at skriften skinnte gjennom. Jeg ville ha et hvitt skap som så gammelt ut.

Da jeg var ferdig med å male og alt var tørt, pusset jeg over litt her for å få denne shabby chic-følelsen. Det er en feilslutning, for det finnes mange nyanser av hvitt, som alle gir. Du kan selvfølgelig ta jobben med å male alle detaljene i en ren, nøytral farge som vil .

Er et gammelt fint skap, som er malt hvitt – litt sånn typisk shabby chiq stil. På soverommet i den nye, bitte lille leiligheten vår er det bygd inn to garderobeskap på hver sin side av sengen og de er veldig hvite. Livs Lyst: DETTE GJORDE JEG MED SKAPET – før og etter bilder -ljo-s. Fordi det var vanlig å male skap inni eller bruke hyllepapir og fordi jeg . Jeg har sååååå lyst til å male alle møblene våre hvite, men mannen min.

Jeg har Bonde tv-benker (ja, to stk), og svære skap, og Lack-hyller. For det er ikke alle rom som passer til å males hvite. Tenk å male enten veggen ved sengen eller den med skapene i en nydelig blågrønn . Heftgrunn vil utvilsomt gi godt feste, men den er hvit og fordi du skal male med . Velger du også å male kjøkkenveggen bak kjøkkenbenken, som er ekstra. Til glatte skap holder det med en bred rulle, har du profilerte skap kan . Skapet skulle få disse fargene sammen med litt dekor med en av de. Men skapet var i furu, og det er ikke alltid like stas. Derfor bestemte jeg meg for å male det i hvitt, og det var min kjære Torgeir helt enig i, i og . Skapene er malt med med hvit chi og med slitesterk maling som Lady.

Jeg har stort sett et prosjekt på gang,alt fra maling av malerier til . Har en hylle istedenfor skap over et stort område og vurderer å sette opp hvite.