Male badegulv belegg

Jeg har to bad i huset mitt, begge har vinyl gulvbelegg. Jeg har lyst til å male disse, men ingen anbefaler det. Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting.

Interiørarkitekt Aase Imset mener likevel man kan få til store forandringer med få . Male gulvbelegg hørtes ikke ut som et særlig solid eller pent patent. Vi har flyttet inn i et hus der det er linoleumsgulv på kjøkkenet. Gulvet er praktisk og greit, men fargene er ikke det vi ønsket i det hele. Hva må gjøres for å male et gulvbelegg på bad.

Vær klar over at det er en midlertidig løsning å male vinylbelegg og . Det har et sjoldete gulvbelegg, som forsåvidt er kanske nøytralt, lyst med grå. Gulv kan også males, jeg har malt gammel linoleum med gulvmaling nå i helgen, . Erfaringen min tilsier at det går helt fint og rimelig å fornye et GULV. Kjempestilig med sort gulv,fin effekt med at en aner mønsteret i belegget. Vi har et bad som vi har pusset opp lett, dvs skrudd opp nye våtromsplater og nytt. Jeg er tilbøyelig til å være enig med Ulefos, du har sansynligvis vinylbelegg.

Vi har et stygt blågrønt gulvbelegg i gangen her og badet og begge.