Lage tv benk selv

Jeg har laget en tv-benk av to Ikea Metod overskap. Torgrimsen har brukt moduler fra Ikeas kjøkkenserie Meto til å lage TV-møbel. Her har en Dinside-leser brukt en stikksag til å sage ut en skapdør – for å lage en mer funksjonell TV-benk.

Med flatskjermens inntog har de gamle tv-bordene blitt utdatert. Bygg ditt eget tv-bord av hobbyplater, tilpasset tv-en og plassen du har i rommet. Du bestemmer selv hvor mange åpne rom og skuffer du vil ha.

Vil du påføre et ekstra lag voks, bør du utføre en mellomsliping med slipepapir 240. Lyst på en stilig tv-benk der tv`en kommer ut av tv-benken? Nå vurderer jeg å lage det samme til meg selv!

Vi bestemte oss for å lage en tvbenk som gikk i et med det andre i huset. Du kan lage lignende av Metod med målene b40xh80xdmål. Det må med selv om det ikke er brukt kjøkkenskap i dette tilfellet.

Dyktige Pella Hedeby har laget tv-benk av Ikea-skap, og løsningen får du med Metod-skap . Fine tv benken min Den består av en del detaljer som har tatt. Så flink og kreativ du er:) Eg lurer på å lage stuebord selv, men klarer ikke .

Jeg er på jakt etter en ny tv-benk, men finner ingen jeg liker. Lage tv benk selv – Kjøkkenutstyreruditik. Bygg ditt eget tv-bord av hobbyplater, tilpasset tv-en og . Det var da vi kjøpte den at behovet for en ny TV-benk meldte seg. Ja, det er jo gøy å lage noe selv også da, når man først klarer det liksom.

I sommer kjøpte jeg meg ny TV, og da kunne ikke senterhøyttaleren. For når du starter å lage egne møbler så sier det seg selv at man ikke kan lage alt på en gang. Ja jeg drømmer selvfølgelig om ny tv-benk. Personlig synes jeg tv-benken er et møbel i hjemmet og det er en god. Det som er mulig å gjøre er jo å lage benken selv, i litt større dybde . Du kan velge mellom TV-bor TV-benker og TV-stativer i en mengde ulike materialer, designer og farger.

Nyt utsikten (selv når TV-en er slått av). Som bildet viser kan en tv-benk være mulig å lage selv. SJEKK DET KAFFEBORDET: Lag noe liknende selv av europaller.

Bord og benk lager du selv i solide materialer. Sofabenken kan lages hvor som helst langs veggen og løser behovet for mer sitteplass for familien.