Kakefat med lokk nille

Fat i rustfritt stål og lokk i klar plast. Mangler: nillenille: Lagersalg hos -nille! Jeg ønsker meg også et avlangt kakefat, men ikke i plast akkurat.

Jeg trengte flere slike fat sist vi hadde barnedåp, og fant dem på Nille. Dessuten er det lokk med håndtak på, noe som er kjempepraktisk om man skal ha . Jeg fikk tak i min på europris eller nille,husker ikke heeelt men var garantert et av de to. Title: Nille tom 16november, Author: Postkassereklame. Name: nille_tom_16november, Length: pages, Published:.

Bake it Easy tåler også å settes i fryseren, og både kakefatet, kakeringen og til og med. Jeg mangler kakefat med lokk til rundform så det hadde vært midt i blinken. Kaker passer til alle anledninger enten det er et uventet besøk eller bursdagsfeiring. Vi har et stort sortiment med redskaper som gjør bakingen lettere, og som . Altså, jeg er på jakt etter gode gammeldagse kakelokk.

De skal stå i en utstillingsmonter med kaker . Fat til stor langpannekake Hjem og utstyr. Hundre kroner på Europris, Nille eller Jernia. NOE FOR ENHVER Plast kakefat med lokk, Ø cm. Legg den avkjølte kakebunnen på et fat med kakeringen rundt. Blomster på fat: Nille ( festet med glasur :P).

KITCH’N Bjørn Wiinblad Mascarade sølvkrukke med lokk 49-. Kitch’n Iittala Kastehelmi kakefat på stett 59-. Nille Let´s party papirsugerør 16pk 290.

Vi bruker informasjonskapsler for å måle besøk og forbedre din brukeropplevelse på nettstedet. Ved å klikke videre på dette nettstedet . Her viser jeg kun ett fat med kjøttpålegg, men det var en mengde å ta av. Jeg viser ikke varm mat, da den ligger i store metall-fat med lokk, for at . På Nille finner du lys i alle former og fasonger, og alle lysene selges med.

Fat 9- pk vannglass isbøtte 11- Krukke med lokk 6- Fruktdrops. Nille og Inspirea flytter inn i senteret sammen med. Noen kommer til å kjenne igjen denne bunnen 😮 Takk Nille, for den :kle?

Jeg brukte en springform satt på ett kakefat.