Julekalender til menn

Julekalendere: Hjemmelaget pakkekalender til kjæresten – tips! Ingeniørfruen redder verden med adventskalendertips til menn. HENT INSPIRASJON: I likhet med kvinner er menn glad i ekstra oppmerksomhet, og en julekalender til din kjære fylt med hyggelige gaver blir .

Her finner du de beste tipsene til julekalenderen 20til gutter og menn. Tips til pakkekalenderen Her finner du tips til hva du kan ha i julekalenderen til både store og små. Vi har kategoriene jenter og damer, gutter og menn og barn.

Det er ikke slik at advent og julekalender trenger å være noe bare for de som elsker Frost, eller vil ha sjokolade.

Få tips til hva du skal putte i julekalenderen til kjæresten, mannen, dama eller barna. Stakkars mannen min har blitt nedprioritert lenge nå på grunn av et krevende barn og fæl situasjon egentlig generelt. Derfor bør du bytte ut pakkekalenderen med aktiviteter. Fyll julekalenderen med ting dere gjør sammen, ikke ting som blir til søppel. Noen her som lager julekalender til sine menn ? Selv skal jeg lage en til min samboer, og den blir fyllt med.

Med vår samling av kalendergaver kan du lage en morsom og annerledes julekalender til den du er glad i. På denne siden finner du kalendergaver som er . Det er ikke uten grunn at mange (spesielt menn) setter stor pris på en julekalender av den drikkbare sorten.

Er det gøy, eller er det unødvendig fjas? Da blir det julekalender, og jeg får bare sette meg ned med tenkehatten på. Jeg har bestemt meg for å lage en adventskalender til mannen.

Det har vært en travel høst, og han trenger litt oppmerksomhet. Jeg holder på å lage julekalender til mannen, og har da en aldri så liten oppgave foran meg. Fikk nettopp lyst til å lage en julekalender til kjæresten min, men det er. Vet bestemt at min mann hadde foretrukket det kraftig fremfor små, . Har så lyst til å lage julekalender til mannen, og vil gjerne ha tips til hva jeg kan ha i kalenderen.

Han sykler ikke, så ikke sykkelrelaterte ting. Katrine: Det vil komme et innlegg med julegavetips til menn også etterhvert! Jeg er år, og får hvert år julekalender av min mann. Han pakker inn små eller store gaver hver dag, og dette har han gjort i 17:-)I dag fikk jeg .