Industriskap til salgs

Gammelt industriskap som har stått på fabrikk i mange år. Den ene døra er noe bøy så den må evt rettes ut. Vises på det ene bildet) Ta kontakt på mail, sms .

Vi har nå Industriskap til salgs fra Finn. Jeg forelsket meg totalt i dette medisinskap og kjørte helt til Oslo bare for å kjøpe det, men tror det eller ei. Under paraplyen Stafa Industrier finner du en gruppe salgs-, produktutviklings- og produksjonsselskaper som tilbyr tjenester og produkter hovedsakelig basert . Og jeg vet at det sittet den perfekte interiørsnuppa å venter på det.

Jeg fikk nemlig hjerteknapp da jeg så det. Dybde cm og bredde ca cm pr skapdør. Det er litt rust på så man ser at det er noen år.

Skapdørene fungerer greit og det er nøkkel i begge dørene. Anderson Forsterker til salgs – Fyllingsdalen – Nesten ny og kompakt forsterker til salgs. Jeg har sikret meg dette,for en billig penge. Ser det kommer en del brukte stålsiloer til salgs for en rimelig penge,. Dette Industriskapet har jeg alltid likt, men ikkje hatt noe plass til.

Hos oss får du som kunde virkelig muligheten til å velge.

Vi har et rikholdig utvalg av både boligskap, boligsentraler, industriskap, rehabiliteringsløsninger og . Skulle opp på gutterommet, men får det ikke opp trappen #industriskap . Bruk det som industriskap eller arkivskap, eller skap en kreativ innredning ved å kombinere metallskap med reoler og skap av tre. Liste på alt industri skap bilder Fra Gadyet. Beliggenhet Beliggende innerst i blindvei i populært boligområde på .