Hvordan trykke bilder på klær

Her kommer en forklaring på hvordan man lager tekstilbilder. Du kan bruke bilder du selv har tatt og har ført over på pc`n. Vet noen om hvordan jeg kan få personlige bilder over på tekstil?

Jeg bestilte spesial ark via nette som jeg bare strøyk på klær. Motivet ditt brennes inn i materialet og gir et veldig holdbart trykk. Jeg har jo blitt helt hekta på å lage poser og slikt med såkalte vintagebilder fra nettet.

Så her kommer en forklaring på hvordan jeg gjør det.

Her får du min beskrivelse på hvordan man kan trykke med. Bruk dine bilder eller originalbilder til å lage klær eller one-of-a-kind stoffer. Med CottonTrends kan du få trykt ditt eget stoffdesign på tekstiler for å lage gardiner, klær, vesker, hatter, møbler,. Alt du trenger å gjøre er å laste opp ditt design og så trykker vi og sender den ut innen 2-arbeidsdager. Bildet skal ikke speilvendes, men legges rett ved utskriving). Som muntert innslag til festen eller som gave til en du er glad i. Med ditt bilde og våre utformingsmaler, kan du lynraskt skape din personlige T-skjorte-kolleksjon.

Nå starter Photoshop og åpne ønsket bilde, trykk Ctrl + O, velg filen og klikk . Du kan få bildene dine trykket på lerret, aluminium, akryl, plakat, tekstil og puter.

Du kan enkelt legge til effekter og filtre på ditt bilde og se hvordan det ser ut . Tagger:potetrykk, sjablonger, stoffarge, trykk. Jeg liker å sy, strikke, hekle, sy om ting, sy klær, lage gardiner om til kjoler . Lag din egen t-skjorte, gensere, kule klær, barneklær, babyklær og annet med ditt eget trykk eller tekst, eller velg mellom mange ferdige kule trykk og tilpass og lag ditt helt egne unike produkt. Du kan også laste opp dine egne bilder og overføre dem til T‑skjorten. Lurte på om noen her veit hvordan man kan trykke egen logo på klær. Eneste negative hvertfall med den jeg hadde var at logo\bilde blir fort . Jeg lurte på hva jeg skal gjøre hvis jeg skal trykke min egen t-skjorte selv med egetvalgt bilde.

Du kan trykk i alle regnbuensfarger, samt kombinere bilde, overganger,. WOW er kan brukes på mye annet enn klær, med den lave overføringstemperaturen på. DCT transferpapir er ofte brukt til å vise kunden ett eksempel på hvordan ett . Skriv ut et motiv fra PC’en (blekkskriver) på. Du kan delta med både nye og gamle bilder, men de skal postes idag. Vi trykker logoer, bilder, etc på både skjorter, gensere og andre tekstiler.

Dersom dere ønsker brodering i stedet for trykk, lager vi det også. Jeg ser etter et sted jeg kan bestille ønsket tekst jeg kan stryke selv på mine egne treningsklær.