Hvordan montere downlights

Jeg har bestemt meg for at jeg har lyst til å montere downlights på kjøkkenet og i stua. Planlegg hvor lysene skal begynne og hvordan . Regler ved plassering av LED-downlights på bad og våtrom. Det viktigste ved plassering av downlights på kjøkkenet er å tenke på hvordan du vil.

Hvordan monterer man lampene på smartest mulige måte? En vanlig måte å felle inn spotlights eller downlights på, er å senke taket. Dette bladet beskriver montering av innfelte lysarma- turer i himlinger (downlight). Bladet tar spesielt for seg hensyn ved montering i himling med dampsperre, . Jeg ønsker å montere LED downlight i vår stue (-watt).

Men jeg lurer litt på hvordan du har tenkt og trekke kabler til disse spotene dine? Bruk alltid godkjent elektroinstallatør Ved montering av downlight samt installasjoner i våtsone som baderom og utebelysning benytt alltid godkjent .