Hvilken maling til trapp

Jeg regner med at dette dreier seg om en trapp i tre? Uansett har du tre valg; en middels slitesterk vannbasert maling, omtales som regel som . Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk.

Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret. Jeg har ei ubehandlet trapp som jeg vurderer å male hvit. Så nå lurer jeg på hvilken maling dere andre som har malt trapp har brukt, hvilken . Noen spesiell maling som anbefales til trapp, eller kan jeg bruke samme som veggfargen. Noen år siden nå, husker ikke hvilken grunning. Et par strøk maling kan gjøre underverker med trappen din.

Hva må du tenke på, og hvilke faktorer spiller inn i prisen når du skal kjøpe en . Vi har en styyygg furu trapp som går fra kjøkkenet og opp i andre etg som jeg har så lyst til å få malt. Orkla House Care Norge AS; Nedre skøyen vei 26; PO. Salgsleder i malingsavdelingen ved MAXBO Stormarked Vækerø, Martin Skogsta får daglig spørsmål om hvilken glansgrad man skal velge . Mange sliter med mørke, gulnede furutrapper som stjeler lys og tar uønsket oppmerksomhet. Ved hjelp av litt maling kan den bli lys, lekker og.

Skal du fornye trappen bør du sette av god tid.

Siden trappen er malt fra før, skrapes først litt maling bort med en skrape. Uansett, trappen er unektelig en viktig del av rommet. Maling gir en rask, rimelig og enkel fornyelse av trappen.

Noen som aner hva det vil koste å få en proff til å male trappa hvit? Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes kvistfri bjørk eller bøk. Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid . Når sparkelen var tørket, pusset jeg lett over den og malte hele trappa med Trestjerners gulvmaling, farge Hvit.

Jeg fikk så utrolig mange henvendelser om hvordan man skulle male en trapp, og siden jeg ikke er noe maleekspert så spurte jeg . Siden kona mi er gravid har jeg et ønske om å bruke vannbasert maling til dette, men er usikker på om den er sterk nok til en trapp. Trappen er unektelig en viktig del av rommet. Det er mange ting som kan gjøres om den begynner å bli gammel og slitt!