Gardinoppheng til båt

Hvor får jeg tak i disse små gardinopphengene til skinne i båten ? Båtforumet: Noen her som vet hvor jeg får tak i de små . Feste for gardinoppheng – posted in Båtforumet: Skal montere gardinoppheng,men har ikke noe å feste det i.

Gardinoppheng – posted in Båtforumet: Jeg holder på og pusse opp akterkabinen på min snekke og er på jakt etter oppheng for gardiner. Vi har Norges største utvalg av gardiner. Inkludert ulike typer gardinoppheng: hemper, ringer, skinner.

Produkter – Gardinoppheng – 13Gardinholder.

Båtinteriør en blogg for oss som er opptatt av båt og båtinteriør. Spesielt egnet hvor det er liten plass (f.eks. båter, hytter, campingvogner, lastebåter og fly). Kan monteres på vegg med kombiglider 3580 . Lekkert og luftig gardinoppheng i klar akryl.

Der sto det at det ble penest hvis de ble hengt opp med fingerkroker. Vi har nå gardinoppheng gardinoppheng fra Finn. Jeg ønsker meg en hylle over kjøkkenvinduet, med hylleknekter som har hull slik at de kan brukes til å feste gardinstangen i. Belysning, verktøy, elektriske produkter, maling, hjemmeprodukter, bil, båt. Brukes i motorrom eller andre støyende omgivelser i båt, .