Gammelt skap blir nytt

Et kjøkken- eller stuebord kan bli som nytt etter en omgang med sandpapir og noen strøk med lakk. Gammel maling og lakk er fjerna, og skapet er malt i lomfarger og patinert med lomlasur. Min mor hadde et gammelt skap bortgjemt på et kott i andre etasje i huset de bor i.

Det blir som regel best med oljemaling, ellers har det en tendens til å bli litt gulaktig. Skapet ditt ble kjempefint, enig med deg, alt kan ikke bli hvitt. Jeg bor i et gammelt hus og her er mange møbelskatter som har fulgt gården gjennom . Herlig gammelt skap skulle i mine malekosters hender.

Jeg så det, omfavnet det, gremmet meg litt over at det skulle bli budrunde på det, . Inni skapet er det malt 198 så det er nok ikke så gammelt som mange. Nydelig skap som jeg har stor tro på blir mye finere hvitt jeg også! Og når det gjelder det lakkerte skapet; holder det bare med å ta på et lag.

Et interiør hvor man kombinerer gammelt og nytt blir, nesten uten unntak, mye flottere . NYTT SKRIVEBORD: Et gammelt, slitent skrivebord blir kjapt som nytt med litt. Et gammelt skap med fyllingsdører egner seg ekstra godt. Det er lett å kjøpe nytt, men ikke spesielt økonomisk. Det kan også være en utfordring å finne akkurat det .

Et flott gammelt skap med masse utskjæringer. Resultatet ble et nydelig nytt turkis skap. Vi har jo ett hus med uendelig med små og store gamle skatter.

Vi fikk en flott lampe til bryllupet vårt i juni, og måtte jo finne ett fint sted til den. Du trenger ikke skru for at kjøkkenet skal bli nytt. Til glatte skap holder det med en bred rulle, har du profilerte skap kan. Selv om kjøkkenet er gammelt, men frontene er greie, så ble resultatet bra utifra pengene jeg brukte.

Skapet skulle få disse fargene sammen med litt dekor med en av de fantastiske Pip. Tenk at man kan bli så happy av et gammelt skap? Tusen takk for alle supre tips til nytt utfordringstema – nå må jeg bare summere litt og . Blir sikkert kjempefin i lyst og med tapet!

Men akk så kjedelig det blir, når alt er nytt og likt! Har noen skap og kommoder i lakkert furu som også skal males og synes. Jeg har en gang I fargen magnolia som er ferdigkjøpt huntonit, og skal male et gammelt skatoll.

Her har jeg pusset og sparklet et par sprekker. Jeg elsker glassdøra med den fine tredekoren på dette . Av og til e da ikke så lett og se atte gamle skap faktisk kan bli rasande flotte med få grep, som detta gamla skapet her som eg fekk kjøpa for ein .