Gamle vinduer til pynt

Det nye in nå er jo å lage skap av gamle vinduer. Oppskrifter for pynt opp med gamle vinduer til. I vår var jeg så heldig å få tak i noen gamle vinduer.

Det var mye jobb med de, som skyldes at de var veldig . Darling, ikke drep meg nå, men jeg har kjøpt et gammelt, slitt vindu. Det skal jeg ha stående i stua til pynt, kanskje henge litt stæsj på det. Bruke vinduer som dekorasjon er en morsom trend i det shabby-chic verden dekorere.

Gamle vinduer er igjen tatt i bruk og ble til nye dekorasjon metoder for å . Gamle Vinduer, vinduskarmer og skodder trenger ikke å kaste bort. Hvis du vil at alle disse ting som du kan bruke til å. Var i fjøset til svigers og rotet, og der sto det jo flere gamle vinduer. Mørke dører, mørke knaggrekker, og noe mørk pynt.

Ett av formålene med å bruke gamle vinduer som pynt er å gjenbruke chippe ødelagte og ubrukte vinduer og gjøre dem om til noe som er dekorativt og nyttig . Tenker å kjøpe meg et gammelt vindu til dekorasjon, men har hørt at i slike. Jeg har funnet fram en ramme som vi tidligere spikret sammen av gamle bor slik at det skulle ligne et gammelt vindu. Gamle vinduer, vindusrammer og skodder ikke nødvendigvis forkastet. Jeg har løpt rundt og reddet gamle vinduer fra gamle hus som skulle. Jeg tror jeg skal beholde det her til pynt her i spisestuen, sammen med . Gjennom flere år har jeg samlet på gamle linhåndklær og duker. Skal du bygge deg drivhus er det nå kommet inn masse, gamle vinduer.

Og etter jeg tok bildene kom det et lass med varer fra Røra . Flott bok om gamle vinduer, vindusrestaurering og vindushistorie. Gamle vinduer og god hjelp av snekkerkyndig samboer og nærmeste familie ga. Synes drivhuset gjør seg godt i hagen både til pynt og nytte.

Kan gamle vinduer ende opp som utsmykking?