Epoxy gulvmaling biltema

Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling (base og herder), beregnet for maling av betonggulv innendørs, der det kreves en maling med god kjemisk . Har lagt epoxy gulv i garasjen her, handla fra Biltema og den fungerte supert. Handla Epoxy komp gulvmaling på biltema.

Jeg ser både jula og biltema selger gulvmaling til betong. Er vel ingenting som er råere enn hvitt epoxy gulv? Jeg brukte industri kvalitet epoxy komponent maling i min garasje, det har. Naboen brukte Biltemas epoxymaling, og jeg ser ikke forskjell på .

Maling og lakkBufretLignendeSkal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Jeg har god erfaring med BilTema sin gulvmaling (bare grå):. Jeg har brukt Sika komponent Epoxy grunning ( strøk ) og Sika komp . Epoxy maling er tingen ja, men du burde ha minst 3-lag. Så er garagen malet har brugt jotun epoxy maling der er . Hvilken malig er best, og finnes det maling for betonggulv?

Biltema har fått noe rimelig to-komp gulvmaling for garasjer etc. Mer eller mindre alt er nå grunnet med Biltema epoxy primer, og motorrom og noen andre steder har jeg brukt Biltema grå 2-komp maling. Jeg skal til at male mit garagegulv med Biltemas to komponente epoxy maling, men er af en eller anden grund lidt nervøs ved processen, . Vurderer å få lagt epoxy på gulv i ny garasje. Epoxy, gulv, gulvbelægning, gulvreparation, reparation, gulve. Hvis det bare skal være billigt, så Biltema ellers så få en prof til det.

Epoxymaling fra biltema, jeg er positivt overrasket. Som nevnt lengere ned her har Beckers en meget bra to komponent epoxy gulvmaling. Kan man bruke epoxy, eventuelt flislegge etter bruk av linolje 1-år .