Bytte servant selv

Bytte servant og tappekran – hvordan gå frem? Jeg tenker selv endel på skruene til veggen for servanten. Men jeg må (MÅ!) også skifte servant og servantskap på badet – må jeg ha.

Hvordan er det med forsikringa hvis man skifter servant selv? Er du litt handy, er det mange ting du har lov til å gjøre selv når du pusser opp. Har bytte vask og kran på kjøkkenet selv uten problemer. Har du ikke byttet servant før trenger du en handymann, eller rørlegger.

Hei Jeg skal bytte ut kjøkkenkranen på kjøkkenet. Kan det repareres, eller må jeg bytte det ut? Selv om det er lov å skifte ut dusj og vask på badet, selv, oppfordrer fagsjefen i Fagrådet for våtrom til å hyre inn profesjonelle til å gjøre jobben.

Er det lov til å skifte servant på bad selv? Betyr dette at man i prinsippet kan gjøre alt rørarbeidet selv, og likevel få igjen på . Jeg skal bytte kjøkken, og skal nå i første omgang demontere det gamle. Jeg har fått til alt dette selv, hver gang, ved første forsøk.