Amme bh lindex

Myk og behagelig amme-BH med brukervennlige skåler som kan åpnes. Denne glatte og behagelige BH-en gir deg ekstra støtte og all .

Myk amme-BH med elastisk kvalitet, 2-pakning. Den sømløse utførelsen og elastiske kanten under bysten gir utmerket komfort og . Våre amme-bh-er er designet for å gjøre ammingen enklere, med skåler som kan åpnes forfra, smarte funksjoner samt god og myk støtte.

Super stil og praktiske funksjoner i ett og samme plagg. Denne glatte, komfortable og elegante BH-en har nydelig blonde, . Amme-bh fra Lindex har god padding som gir brystene et løft og god beskyttelse, men amme-bhen fra Lindex har spiler som .

Jeg er også førstegangs og kjøpte meg en ammebh på lindex. Hater sånne andre uten;) kjøpte en str større en hva . Det er amme bh med spiler som gir best støtte, men pas. Bravada amme bh er utrolig behagelig å ha på.

Er helt ny på dette her jeg også, så jeg shoppet et par amme-bh’er på nettet. Ingen fare for at jeg finner noe som passer på HM, Lindex og . De kan gjøres om til vanlig bh i stroppene når man ikke ammer mer;-). Lindex har 2pk ammebh i bomull uten spiler. Jeg kjøpte en 2-pack på Lindex, de passer nå (men har litt å gå på).

Liker godt disse som jeg fant som 2-pk hos Lindex MOM.