Varmekabel rett på membran

Deretter legge varmekabler og støpe en påstøp med fall. Det skal være mulig å få lagt en type banemembran rett under flisene. Oppbygging av våtrom med Protan Toppmembran montert rett under.

Har våtromsbelegg på gulv, men ønsker flislagt med varmekabler. Jeg har hørt at man ikke skal dusje rett på fliser. Fliser lagt diagonalt på gulvet og rett på vegger ( FIG 1og FIG 16) . Vi fikk et firma til å legge hel sveisemembran i bunn På baderomsgulvet.

Der er det helstøpt linoleumsbelegg fra før,så jeg tenkte å bruke dette som membran. Kan jeg da legge kablene rett på belegget,eller må jeg . Jeg ønsker å legge varmekabler og fliser oppå eksisterende. Jeg ønsker å unngå å rive opp linoleumen, fordi det er et godt membran. Varmekabler – kilden til et miljøvennlig og godt inneklima. NEXANS NORWAY AS forbeholder seg retten til å gjøre kabeltekniske endringer uten varsel, da våre produkter er under stadig . Norge, og er blant verdens ledende innen offshore-.

Varmekabel limt til underlag eller festet til.