Øyelokk operasjon rekonvalesens

I sammenheng med at bedøvelsen slipper umiddelbart etter operasjonen opplever pasienten i blant en . Jeg skal operere øyenlokkene mine om dager. Er det noen her inne som kan fortelle meg hvor lang tid det tok før alle blåmerker mm var .

Jeg har tenkt på det i mange år, men ikke motet meg opp før mamma gjorde det samme for ikke så lenge . De første normale aldringstegn melder seg gjerne først rundt øynene. Overflødig hud ved øynene som hindrer sidesyn og gjør at. Kontakt Aleris Nobel i Oslo for en vurdering om øyelokkoperasjon på tlf.

Nesten alle er spente og nervøse før en operasjon. Det er vår erfaring er at de som har forberedt seg i større grad senker skuldrene og er mindre anspente . Onsdag forrige uke gjorde jeg noe jeg har lengtet etter lang tid. Jeg motet meg opp og fikk utført øyelokkoperasjon hos en øyelege jeg lenge har fulgt med . Har i flere år syntes at jeg hadde litt tunge øyelokk, men nå den siste.

Ved øyelokksplastikk fjernes overskudd av hud og fett, og man kan få tilbake det våkne blikket. Tunge øvre øyelokk og poser i nedre øyelokk . Ikke sjelden er bakgrunnen for en plastisk operasjon både medisinsk og. Verdt å vite ved operasjon av tunge øyelokk: Du må være frisk på operasjonsdagen, dvs.

Poser og løs hud over og under øynene kommer med alderen. Den rynkede huden i ansiktet skyldes nedsatt elastisitet av huden . Er det noen som har operert bort tunge øyelokk? Hvordan var det å være nyoperert og har små barn rundt seg? Før operasjonen; Selve operasjonen; Etter operasjonen. Løs hud på øvre øyelokk er en svært vanlig tilstand som de fleste vil merke etter hvert.

Etterbehandlingen og rekonvalesens er den samme som ved øvre . De brukes til spesielle operasjoner av grønn stær og diabetesforandringer på.