Vaskemaskin i høyskap

IKEA – LILLÅNGEN, Skap til vaskemaskin, , Justerbare plastføtter gir stabilitet og beskytter mot fukt fra gulvet. IKEA har skap for integrerte kjøleskap og frysere, stekeovner, mikrobølgeovner, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner tilgjengelige i ulike utførelser. Gode løsninger som innebygd strykebrett, skuff under vaskemaskin og høyskap til støvsuger og mopp holder vaskerommet ryddig.

Jeg leter noe slags høyskap hvor jeg kan stable vaskemaskin og tørketrommel i høyden, aller helst med en skuff melleom dem eller skap opp til . Det jeg har kommet frem til er at vi vil plassere vaskemaskin og tørketrommel i et høyskap. For å få inn vaskemaskiner med standard-dybde . Siktar på oppvaskmaskin i høyskap i mitt nye kjøkken, cm opp fra gulvet tenker jeg. Det er altså oppvaskmaskiner som er litt smalere enn 60 . Vi driver for tiden og pusser opp badet vårt, og jeg planlegger et skap rundt vaskemaskinen. Det blir skapvegger på sidene og en benkeplate . Praktisk skap som plasseres over vaskemakin med store hylleplasser.

Bredde: cm, Dybde: cm, Fri høyde under møbler: 92 . Vi har også som du forstår plassert vaskemaskinen litt opp for at du skal få en ergonomisk. Kombinasjonen består av to skap med målene 6mm og 4mm. Jeg ville ikke satt vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre.

Gjerne en hel vegg med høyskap om du har mulighet. Derfor er det knall greit å vaskemaskin i stå størrelse, så jeg slipper å bøye meg hver gang. Vi har også satt inn ikea (kles skap løsning) Sånne . HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. En benkeflate i direkte tilknytning til kjøleskap eller høyskap er praktisk når du kommer hjem fra butikken med posene fulle av mat. I høyskapet skjuler det seg både vaskemaskin og tørketrommel. Jeg kjøpte der skap som er satt sammen oppå der står vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre i passelig arbeidshøyde.

Linn Bad Vaskerom skuff under vaskemaskin cm hvit matt.