Uro baby på engelsk

Medlem; Pip; 23862Innlegg: Skrevet May 20- 20:14. Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende23. Hvis det er snakk om sånn uro til å ha over barneseng så heter det mobile tror jeg.

Noen som vet hva uro (til å henge over senga til baby f.eks) heter på engelsk. Er det noen engelsskynige personer her som kan fortelle meg hva URO er på engelsk. Da mener disse greiene som henger ned fra taket . Hvad hedder en uro på engelsk – altså én af dem man hænger op?

Oversettelse av ‘uro’ i den gratis engelske ordboken. Flere engelske oversettelser for: vekke uro. Mangler: babyvekke uro – engelsk oversettelse – bab.

BufretOversettelse av ‘vekke uro’ i den gratis engelske ordboken. Mangler: babyuro – engelsk oversættelse – bab. Ordbog › Dansk-EngelskBufretLignendeOversættelse for ‘uro’ i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

Jeg skal til at lave en uro med nogle filtugler på, og jeg leder derfor efter selve uro figuren som jeg skal hænge uglerne på, men jeg kan . Halløj derude Jeg er vild med at lave uro’er og det er én af mine hobby’er. Uro Til Baby På Engelsk – Se relevante henvisninger med relation til Uro Til Baby På Engelsk på denne hjemmeside.

En skrikende baby er vanskelig å legge til brystet, så om du kan begynne litt før det,. Den mindre mannen så skremt ut, og også kvinnen viste tegn til uro. Engelsk, care for the baby; change diaper . Her er fem av de mest ubrukelige babyproduktene i følge britiske foreldre:.

Til junior umulius hadde vi uro over senga som spilte rolig musikk, ga lys og.