Salt til oppvaskmaskin miele

Utkobling av kontrollamper for salt og glansemiddel. Denne oppvaskmaskinen er bestemt for bruk i husholdningen og. Inni oppvaskmaskinen min står det SALT, skal man helle salt inni der?

Merkelig, det problemet har ikke jeg hatt med vår miele, men jeg . Du får kjøpt salt til oppvaskmaskin på f. Jeg har kjøpt ny oppvaskmaskin i dag, og i bruksanvisningen står det at jeg MÅ fylle på spesialsalt før jeg setter i gang maskinen første gang. Har Miele oppvaskmaskin og det lyser en rød lampe om man ikke har i salt. Trenger ikke salt her jeg bor heller, men det er irriterende å se på den røde lampen . Det er da snakk om noe salt man skal fylle i et sted.

Miele W2888) måler hardheten på vannet selv. Hvilken type salt skal man ha i oppvaskmaskinen? Miele forhandleren sa vi kunne bruke vanlig havsalt.

Miele er ikke ansvarlig for skader som skyldes annen bruk enn det oppvaskmaskinen. Electrolux salt til oppvaskmaskin kg – Bruk dette saltet for å fjerne kalkrester i oppvaskmaskinen. Regelmessig avkalking vil forsterke effekten av .