Pusse opp vitrineskap

Satt og søkte på nettet etter #vitrineskap sånn bare for moroskyld for. Når alt er tapet opp er det å gå i gang med å grunne skapet både inni og utenpå. Når sparkelen er tørr, pusser du lett over og fjerner støvet.

Har noen skap og kommoder i lakkert furu som også skal males og synes. Hei Jeg skal pusse opp soverommet til sommeren og da vil jeg også male sengen min. Den morsomste og lureste,-og billigste fornyelsen som finnes er å pusse opp gamle møbler.

Som eg lovte, legger eg ut før og etterbileter av vitrineskapet;) Var egentleg.

Ut med alt av glass og skåler, vaske, pusse, vaske. Jeg handlet på mandag alt jeg trengte for å få malt vitrineskap,. Og på mandag starter jeg med vitrineskapet.

Skal man møblere et helt hus når man lever med små budsjetter, fører det ofte til at man får ting av familien. En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Det er viktig å kjøpe ting du er glad i, så kan du heller pusse dem opp etter eget ønske etter hvert, sier Dagny Thurmann-Hoelseth, kreativ leder . Det er mange som ønsker å pusse opp og ta vare på gamle møbler.

Selger vårt Bombay skap fra Bohus, ca år gammelt.

Slik kan du gjøre et gammelt skap om til noe nytt og spennende! Planlegger å pusse opp spisebor stuebor en tv benk og vitrineskap som er i oljet eik. Hadde gledet med på en fridag i dag, men kom på at jeg måtte opp klokken sju for å følge datteren min til tannlegen. Malt vitrineskap – Det vakre vitrineskapet er malt i en mørk koksgrå farge og er en fin utstillingsplass for vaser, glasstøy og bøker. Mitt skap er i ubehandlet tre, tror jeg skal male det i eggehvit eller noe. Blyant, tommestokk, vinkel, sparkel, pussepapir 6. Så jeg målte opp midten på døra på den ene siden, borret meg gjennom med et borr str.

PUSSET OPP BILLY-SKAP: Med litt svart maling utenpå, fikk bokhylla som finnes i tusenvis av norske hjem plutselig særpreg. Den klebrige, svarte soten som fester seg i tak, vegger og skap. Astmatikere og allergikere bør pusse opp mens de kan lufte ut.