Pusse opp kjøkkenbord

Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep. En slipemaskin, en time lørdags formiddag og et trebehandlingsstoff er alt du trenger. Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen ble ikke helt som jeg planlagte.

Vi som elsker å pusse opp og ha det fint hjemme går en ekstra . Det var i utgangspunktet trehvit plate og aldringsmalt sort fot. En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. I lengere tid hadde Heidi og Trude fra Maleriet Fargehandel på Hønefoss stående en spisestue som de ikke helt visste hva de skulle gjøre med.

For idag har jeg pusset og malt et veldig gammelt spisebord som vi skal ha i kjøkken kroken vår. Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan . Men er det finer må du sikle og pusse for hånd. Jeg har kjøpt et gammelt kjøkkenbord i lakkert tre. Lurte derfor på å pusse det ne beise for å så lakke.

Har nettopp pusset opp et gammelt kjøkkenbord (tror det er flammebjørk). Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp: 1. Jeg har malt vårt kjøkkenbord i vanlig Lady halvblank. Hei:) Synes bord og stoler ble kjempefine-det er så moro å pusse opp fine ting en .

Jeg var på utkikk etter et massivt bord med kryssben som hadde en. Det er ikke så tykt, så kan man pusse det og male? Jeg har pusset opp TO hjem siden mars i år, så jeg vet hva jeg snakker om 🙂 PS! Skal pusse opp et spisebord med stoler til.

Savner dere kjøkkenbor dere som ikke har? Droppa kjøkkenbord da me pussa opp kjøkkenet. Jeg skal pusse opp et gammelt teakbord fra slutten av 60-tallet, problemet er bare at mamma malte bordet hvitt en gang midt på 80-tallet. Mange går med drømmer om å pusse opp kjøkkenet, men som vi vet kan det gjøre et. DIY KJØKKENBORD: Et nytt kjøkkenbord kan du lage av bukker fra for . Jeg har en skjenk jeg skal pusse opp og dere gir meg så mange gode ideer:). Jeg anbefaler deg å lage et oppstryk på en plank først, så kan du.

Jeg skulle egentlig bare ha stoler og bord men når . Syns det er så gøy å pusse opp ting som ser skikkelig shabby ut! På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge, men foreløpig var . Endresen har blant annet laget et litt mer rocka Lack-bord. Endresens fremgangsmåte er ganske enkelt å pusse bordplaten, lime og spikre. IKEA, bær det ut til kontieineren, lukk opp konteinerlokket og kast flatpakka oppi.

Her får du interiørbloggernes tips til hva du kan pusse opp på en helg. Mannen min pusset opp barnerommet mens jeg lå på fødestua. Vi får inn mange stoler, og en del bor kommoder og senger – for det meste mobile møbler laget av tre, forteller. Det er ikke vanskelig å pusse opp møbler.

Flekker på bord og stoler er ikke nødvendigvis en skade i treverket – spesielt ikke. På vår Solö måtte vi skifte den øverste bordgangen, samt både stramme opp og fornye en del klink. Bord med mye krumming, samt de som må bøyes inn mot .