Pusse opp gammel skjenk

Har endelig fått tid til å pusse opp den lille teak-kommoden jeg kjøpte på loppis i fjor. Den gamle skjenken som skulle fått seg en skikkelig oppfriskning. Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan .

Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp: 1. Fornyelse av gammel lakkert furu kommode. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Etter pussing, mer fyll (det synker litt sammen ved tørking) og mer pussing.

Disse knottene får skjenken til å se litt sånn gammel oldemorstil. Først ut er denne gamle kommoden jeg pusset opp for ett år siden. Løsningen var en gammel furuskjenk, litt hvitmaling, lister, klosser og et . Gammel maling og lakk fjernes effektivt og skånsomt med varmluftpistol og.

En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Har pusset opp en del slike og etter min oppfatning er det eneste som fungerer å . Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte. Hei Jeg skal pusse opp soverommet til sommeren og da vil jeg også .