Oppussing av kabeltrommel

Nemlig å forandre en kabeltrommel til et vakkert bord! Det er kanskje ikke den mest originale idèen, for det er jo mange bloggere som har laget . Watch robert Johansen’s Vine #oppussing av #kabeltrommel #bord taken on June 2013. Og da fikk man endelig tid til å sette seg ned å skrive et aldri så lite blogginnlegg.

Tenkte å få vist hvordan kabeltrommelen etter hvert har blitt. Har alltid hatt en glødende Interesse for Interiør og Oppussing. Endelig fikk jeg tak i den kabeltrommelen jeg har drømt om så lenge.

Var min bror som hadde fått tak i denne og om jeg ville . Bordet er laget av brukt kabeltrommel også kalt trommelbord. Stor kabeltrommel Må hentes i Blomsterdalen Eg hjelper gjerne til med løfting. Mitt liv, oppussing, interiør, barn, og bryllup. PLUTSELIG så en stoooooor kabeltrommel på en byggeplass. Kabeltrommelen, som nå er kjøkkenbor fant Tahani på en gård i Nittedal.

Vi er en Norsk nettbutikk med fullt fokus på verktøy som gjør oppussing og fiksing enklere. Downloa share Latest and Popular Vine Videos tagged with #oppussing. Johansen’s #oppussing Vine Video – #oppussing av #kabeltrommel #bord .

View all photos tagged with #kabeltrommel. Politiet har fått melding om en kabeltrommel i kobber som er stjålet i Åsgårdstrand i. UNDER OPPUSSING: Det skal ha startet å brenne i eneboligens 2. Kabeltrommel med automatisk inntrekk på m. Kjøpe selge, Kabeltrommel på meter med fire strømuttakDette er en. Sted: 14Fjellstrand Kategori: Hage, oppussing og hus Annet. Nå har jeg endelig fått på plass det nye bordet mitt ute.

Jeg har hatt en kabeltrommel stående i garasjen, men ikke helt vist hvor jeg skulle . I sommer begynte jeg på å pusse opp denne kabeltrommelen. Jeg er veldig glad i kabeltrommel-bordet jeg lagde for en tid tilbake,. Under oppussing merker jeg at det går mest i hvitt, grått og sort.

Naboene lurte nok på om kampen mot kabeltrommelen gikk i. Kjøkken (15); Oppussing av møbler (2); Oppussingsprosjekt (15); Soverom . Blog Directory Ann-Jeanett – Oppussing, interir bryllup – Mitt liv, oppussing, interir, barn,. Denne bærbare kabeltrommel vil være uunnværlig når du arbeider med elektroverktøy eller når du trenger å bruke strøm, og det ikke er en strømkontakt i .