Mitt kök mässa

Mitt kök-mässan har bytt namn till Sthlm Food Wine. Vi är fortfarande Nordens största konsumentmässa inom mat och dryck. Varumärket Mitt kök-mässan i Göteborg blir ett produktområde på Hem, villa bostadsrätt med en mat– och dryckesmarknad på Svenska Mässan den 28-30 .

Torsdagen den oktober öppnar Mitt kök på Svenska Mässan i Göteborg och november är det dags för öppning av Mitt kök på Stockholmsmässan i . På Mitt kök-mässan kan du bl a köpa närproducerade delikatesser, gå på matlagningskurs och provsmaka exklusiv champagne. Boka redan nu helgen oktober-november. Då ses vi på Mitt kök-mässan på Svenska mässan i Göteborg!

Där har du bland annat chansen att få laga mat. Elmia Smaka ersätter Mitt kök och får nu en egen prägel. Närproducerat, småskaligt och naturliga råvaror kommer att ha en framträdande roll på mässan. Sthlm Food Wine är Nordens största konsumentmässa för mat, vin, dryck. Namnbyte, en ny grafisk profil och nytt koncept; ändå kommer mässans trogna besökare att känna igen sig, säger projektledaren Daniel . Det är bara lite av aktiviteterna på årets Mitt kök-mässa i Göteborg som äger rum . Se filmen och få några smakprover på vad som hände på Mitt kök-mässan den 10-november 20på.

Det är Nordens största mässa med inriktning mot mat, dryck och köksutrustning. Vill du ha biljetter till Mitt Kök mässan?

I samarbete med Stockholms mässan arrangörer kommer Max Nöje att lotta ut biljetter till Mitt Kök mässan som pågår . Mitt Kök Mässan i Stockholm ägde rum på Stockholmsmässan den 5-november. Det är en konsumentmässa där man kan smaka mat . Idag öppnar Sthlm Food Wine-mässan (fd Mitt kök-mässan). Mellan torsdag och söndag ställer 2utställare ut och fokus ligger såklart på . Mitt Kök-mässan är ett givet besök om man är mat och vin intressera det finns hur mycket som helst att prova. Det är Nordens största konsumentmässa inom mat och dryck och vi kommer som vanligt att finnas på plats . Att hålla fokus är svårt särskilt med så många härliga intryck. En fotomässa parallellt med Mitt Kök-mässa, dofter och viljan att fota det du . Husmansbor som utser Sveriges bästa landskapsmat, delade igår ut hederspris till Jakobsdals Charkuteri på Mitt Kök-mässan i Stockholm.

Stockholm Mitt Kök Mässan – november På torsdag så drar Mitt Kök, Nordens största konsumentmässa inom mat vin igång på . I år har vi valt att ställa ut kring temat Medelhavsskafferiet” på Mitt kök mässan i Stockholm. Bakgrunden till valet av tema kommer bland annat .