Maling av furumøbler

Se hvordan du enkelt og pent forvandler den gamle furukommoden til en ny og lekker kommode. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset .

Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. Det som gjør mange furumøbler utrolig lite trendy er profiler,. Uansett om du velger å beise, vokse, lakkere eller male, så bør du være nøye . Nå har vi bare furumøbler i heimen og jeg er litt lei av dem ja.

Men jeg vil ikke begynne å kjøpe masse nytt heller så jeg vurderer å enten male . BufretLignendeGammel maling og lakk fjernes effektivt og skånsomt med varmluftpistol og sparkelspade. Jeg har et ubehandlet furu-skatoll stående i kjelleren. Vi har lakkerte furudører i huset (grøss) og jeg vil male dem hvite.

Men mannen min mener vi først må fjerne lakken og blablabla, at det er mye . Her kommer framgangsmåte på maling av gammelt furumøbel. Hvis det velges annen maling enn gulvmaling, må det grunnes først. Slitasjen lager du med slipepapir, maling og litt arbeid. Jeg er helt for å male gamle furumøbler, men noen burde lære seg å gjøre forarbeidet, pusse, vaske, også male i en passende hvitfarge som .

Alt av gammel lakk, maling og eventuelt olje må pusses helt bort på bordplaten (toppen). Husk da å tørke bort alt støv før du maler neste strøk. Jeg driver å skal male ett fremskap og par komoder. Den der grunninga, bør det grunnes i to strøk?

Det er ikke noe problem å male panelet, men pass på at du gjør forarbeid tilpasset den behandlingen som har vært påført tidligere. Man kan forvandle gamle furumøbler til å får både hvite og ekslusive. I vår tok jeg å malte alle furumøblene mine i stua, det var endel jobb, men overkommelig.

Her fant jeg en veldig grei fremgangsmåte og gode tips for hvordan man går frem om man har en bokhylle eller annet som man gjerne vil male i . Liva serien fra jysk, blir denne fin om jeg maler bordet og stolbeina? Eg tok alt eg hadde av furumøbler og beiste med lakkbeis for nåken år . Tv-bordet er lakkert, men jeg tenker at for å gjøre jobben enklere skal jeg kun male fronten (skuffer og en dør) Bordet er litt mørkt fra før og det .