Male vitrineskap hvitt

Satt og søkte på nettet etter #vitrineskap sånn bare for moroskyld for noen. Den valgte jeg å male hvit for å få det lyst inni skapet, dette også . Uansett om du skal male en dør eller en kommode, gjelder mye av den.

Jeg har noen grufulle vitrineskap som gjør stua mørk og dyster(eller, sambo har de skapene),. Og går det an å male de brunlakkerte(?) hvite? Som eg lovte, legger eg ut før og etterbileter av vitrineskapet;).

Skal snart male mitt vitrineskap hvitt også, så det var gøy å se et ferdig resultat!

Detta vitrineskapet har vi hatt i stua så lenge jeg kan huske, og mamma. Derfor bestemte jeg meg for å male det i hvitt, og det var min kjære . Møblene må rengjøres grundig før de males. Grundig vaska og pussa, malt med hvit narciss og med nye knotter. Jeg klarer ikke bestemme meg, skal jeg male det hvitt eller lys turkis?

En stund etter det var malt kom jeg over ett nytt vitrineskap på loppis. Malt vitrineskap – Bli med inn i Norges vakreste hjem – Magasiner. BufretLignendeMalt vitrineskap – Det vakre vitrineskapet er malt i en mørk koksgrå farge og er en fin utstillingsplass for vaser, glasstøy og bøker.

Skapet er malt strøk og sparklet utvendig.

Få tilbud fra flere leverandører fra Kristiansand S. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo. Da jeg kjøpte det så det slik ut, så jeg malte det hvitt inni og utenpå, noe jeg ble.

Jeg hjalp en vennine en gang med å male et vitrineskap. Solen skinner og vi håper alle at NÅ KOMMER VEL VÅREN. Grunnen til at det ble hvitt var ikke akkurat at det var så in akkurat da 😀 Men var dritlei mørke møbler!

Har vurdert å male de grå i stedet, men . Kjøpte gammelt skatoll på Finn og malte deler av det hvitt. Vi delte et gammelt brunt vitrineskap på midten og plasserte delene motsatt mot hver sin vegg for å . Det var mye styr å male den om, men etter et par måneder ble den. Vitrineskapet fikk Birgit gratis på finn.

Med vitrineskap i et utvalg av farger og stiler kan du oppbevare sakene dine trygt og. HEMNES vitrineskap, hvit beis Bredde: cm Dybde: cm Høyde: 197.