Male spisebord og stoler

Har lenge tenkt å male et salongbord som fra før er beiset og lakket. Jeg har ett spisebord med Stoler som er malt hvitt. Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler.

Stolene skulle få nytt trekk, laget av gamle gardiner, så seteputene ble . Det andre eksempelet er en stol malt av Vakre Hjem butikken Arnes. Har flere skap og bord i lakkert furu, som jeg ønsker å male i en lys . Her får du smarte tips og råd når du skal male og gi nytt liv til en gammel stol.

Gjør det selv – Pusse opp og male spisestue – viivilla. Gjerne gamle, skitne stoler med et langt liv bak seg, skriver Tora Jervidalo (27) i dag. Var litt usikker på om jeg skulle male den eller ikke. SÅ MITT TIPS ER: skal du male store plater som bord f. Kan du lage en post hvor du beskriver hvordan man trekker om en sånn stol?

Hegemor har hatt et spisebord fra Ikea de siste årene. Jeg spør fordi jeg vurderer å male et lignende spisebord og stoler.