Male gulvbelegg våtrom

Male gulvbelegg hørtes ikke ut som et særlig solid eller pent patent. Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting. Men fagfolk advarer mot å ta for lett på oppussingen.

I tørre rom kan man male vinylgulvet, så lenge det er av de hardere. Jeg har to bad i huset mitt, begge har vinyl gulvbelegg. Jeg har lyst til å male disse, men ingen anbefaler det.

Vi har et stygt blågrønt gulvbelegg i gangen her og badet og begge.

Hvis ja, hvordan går man frem for å få best mulig resultat? Er det noen forskjell på hvordan man eventuelt . Tenkte å male gulvet, jeg har søkt litt på nett og ser at det skal gå å gjøre dette. Men etter som gulvet var helt ok så falt valget på å male det.

Jeg malte jo mitt våtrom med grå gulvmaling og det ble et supert resultat i. På badet er det ett gulvbelegg veldig likt det du har malt her(bare det er rødt) så dette . Direktoratet for byggkvalitet, Fagrådet for våtrom, Huseiernes Landsforbund og boligmappa. Kjenner også noen som malte over gulvbelegget på badet. Gulv kan også males, jeg har malt gammel linoleum med gulvmaling nå i helgen, og det blir ganske bra.

Jeg vet ikke hvordan det blir i et våtrom, hør med noen som kan faget. Jeg har ikke erfaring med å male gulv, men tipper at . Kan man male baderomsfliser (har varmekabler under)? Kan man legge parkett over vegg til vegg-teppe og annet gulvbelegg? Er linoleumsbelegg på gulvet,men mener å ha sett i et oppussingsprogram på tv engang at det gikk an å male. Er det noe suksess å male dette, eller er det vanskelig å få malingen til å sitte? Dersom det males opp på sidene (vertikalt) må man passe på at ikke malingen renner, . Stadig flere velger å male gulvet fremfor å legge nytt.

De fleste gulv kan males, men hvordan resultatet blir, er avhengig av at du følger noen . Slik legger du fuktsperre og membran på våtrom – video fra Weber. Spørsmål 1: Kan jeg beholde eksisterende gulvbelegg som en.