Male gammel skjenk

Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte. Eller hva med å male den gamle døren i en vakker blågrønn farge som . På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge, men foreløpig.

Den gamle skjenken som skulle fått seg en skikkelig oppfriskning. Fornyelse av gammel lakkert furu kommode. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle . Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp.

Ta frem malekosten og noen ekstra gode ideer, og forny det gulnede, gamle 90-tallsmøbelet. Møblene må rengjøres grundig før de males. Hvis gammel maling skal fjernes, er varmluftpistol et fint hjelpemiddel. Det er mer skånsomt for treverket enn lut og . Var litt usikker på om jeg skulle male den eller ikke.

Disse knottene får skjenken til å se litt sånn gammel oldemorstil ut. Jeg har en par år gammel skjenk som jeg vil male hvit! Den er lasert rød på bestilling da jeg kjøpte . Fått tak i en knallbillig gammel skjenk;) Den er såååå fin!

I sin tid hadde min svigermor ett stort prosjekt med å fjerne maling på denne. Hvordan få en gammel skjenk i teakfiner fin igjen? Jeg har tenkt å male en gammel skjenk (skrives det sånn?) som jeg har arvet av mamma. Jeg syns det er finest når alt er hvitt, men jeg er litt . Noen som har tips ang oppussing av en gammel skjenk?

Grunnen til at jeg spør er fordi hvis du skal male eller lakke den om igjen, . Denne skjenken skal nemlig males i en slik. Flyter ut bedre enn god gammel oljemaling. Vi har arvet en gammel brun mørk skjenk med utskjæringer foran på. Jeg er litt i mot å male møbler med flott trestruktur, jeg synes det er fint . Fjerne gammel maling og lakk fra stolerinnlegg23. Maling av spisestue fra 20-talletinnlegg30. Forum › Interiør › Pusse opp gammel skjenkBufretLignende14.

Hei, jeg skal male et gammelt lakket bjørkeskap (med utskjæringer) med bengalakk. Hvis du ikke skal male hele møbelet maskerer du skjøtene.