Male furubord hvitt

Uansett om du skal male en dør eller en kommode, gjelder mye av den. Har noen skap og kommoder i lakkert furu som også skal males og synes at. Har tenkt å male et bokskap og diverse andre møbler i hvitt, men er .

Her ser du hvordan du går frem steg for steg når du skal male en stol. Nå har vi derimot kommet over et kjempefint hvitt bord med eikeben . Fornyelse av gammel lakkert furu kommode. Er møbelet kun beiset, oljet, eller trehvitt- påfør to strøk med Jotun kvist .

Var litt usikker på om jeg skulle male den eller ikke. Så til å begynne med så vannet jeg ut malingen bare får i få litt hvit men at skriften. SÅ MITT TIPS ER: skal du male store plater som bord f. Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe. Resultatet – en fargesterk spise- plass der gull møter drivve som møter hvitt og turkis. Men, er det dumt å male ett sånt massivt eikebord? Møblene må rengjøres grundig før de males.

Grundig vaska og pussa, malt med hvit narciss og med nye knotter. Vi har et lakkert furubord til spisebord.

Har aldri malt før og vet ikke helt hvordan jeg skal . Male furutak ikke male furutakinnlegg19. Forum › Diskusjoner › Utenfor tema › Hus og hjemBufretLignende7. Siden jeg har malt en del gammelt rask hvitt, og er sååå fornøyd med det, er jeg innom tanken på og male dette framskapet. Et egenprodusert bord sitter man gjerne lenge ved.

Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. Jeg har et mørklakket furubord som nå skal males lyst. Det skulle males og i leggesplanten skulle få dekor. Hvis du våger å male gulvene hvite vil rommet virke lysere og større. Mens jeg stod å pusset med en vanlig pussemaskin, følte jeg at det var ikke håp å få det fint igjen.

Tenkte at jeg må bare male hele bordet hvitt. Men én ting er sikkert: vil du ha et helhvitt panel – og sikre deg mot . Kjøpmannsdisken fra Jysk ble hvit med beiset topp-plate…. Holder på å male ett runt lakkert, furu bor som jeg fant hos Gunda. Husker aller første som ble gjort, var å pusse det ned skikkelig – før jeg skulle male den helt hvit. Male bord – steg for steg – Jordan – Pensler, ruller og … Male bord – steg . Vi flytter inn i en leilighet nå, som er dominert av furu.

Jotun sin på vegger OG tak, eller male vegger lyse og tak hvitt.