Hvordan koble jordet støpsel

Se hvordan du skal gjøre det i bildespesialen. Det betyr at du kan montere støpsel på ledninger, koble til lamper i tak og lignende. Hvis du er usikker på hvordan noe skal gjøre, så er det bedre å kontakte en fagmann.

Typiske ting som er koblet til en Eurostikk er spillkonsoller,. Og hvis uttaket eller stikkontakten din er jordet, så må støpselet du setter i . Hvordan koble til en jordet stikkontakt: sekvens og montering regler. Veksten av husholdningsapparater kraft tilsier bruk av effektiv elektrisk . Jeg har et apperat som trenger jordet stikkontakt jeg skal sette opp i stuen, men så ser jeg at jeg ikke har noen jordede stikkontakter i stuen. Hvis du har koblet til en stikkontakt med jord og ikke jordet den så er det.

For det første så skal jordet stikk ha tilkoblet jord og for det andre så . Nå greide jeg her om dagen å ødelegge støpslet på.