Feste til uro

Festearmen settes fast i vugge, seng, lekegrind med mer. Jabadabado Stativ Til Uro er et hvitmalt stativ til å feste babyuroen i. Da er hjemmelaget Baby-Uro en ypperlig ting å lage.

This Pin was discovered by kristine hirsti. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. To helt ubrukte uroer og stativ til feste på seng.

Jeg fikk aldri tatt disse i bruk, da jeg fant en annen uro med stativ.

Sengeuroene fra Skip Hop er fantasifulle og beroligende å se og lytte på for både baby og. Småtroll 0-år: Hvor kan jeg få tak i det? Feste av uro og sengehimmel over sprinkelsenga. Hvor finner jeg sånn uro til å feste PÅ barnesengen og ikke henge. Har sett en gang noen som laget stativ til uro av bambuspinner som var festet sammen i toppen med en sløyfe. Jeg lurer på om noen har en smart løsning på mitt problem.

Jeg ønsker å lage uro selv da jeg er veldig glad i å brette origami. Jeg har kjøpt en nydelig, heklet uro som jeg ønsker å feste over barnesengen, men jegvet ikke helt hvordan.