Diy betong lysestake

Støp dine egne lysestaker av betong på fem trinn. Se ideen til Støpte lysestaker og oppheng av betong og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Støpte lysestaker og oppheng av betong og bestill materialene .

Vi har samlet åtte utrolig fine DIY-prosjekter til deg. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse . Jeg har tidligere vist en hjemmelaget betonglysestake med plass til fire lys, men før jeg laget den prøvde vi oss fram med en mini-versjon. Betong setter et røft og rustikk preg på interiøret.

Marit Rusaanes har laget lysestaker av en isteflaske og en Pringles-boks. LES OGSÅ koselige DIY-prosjekter til advent. Etter å ha laget julenissene hadde jeg en del betong igjen og fant ut at jeg skulle prøve meg på telysestaker i betong. Støp en diamantformet lysestake til telys. Kjekt å ha (unntatt form betong): Munnbeskyttelse, nøytral matolje, sandpapir, skje, tørkepapir, desilitermål, plastfolie, . Se video av hvordan du lager en krakk i betong. HÅNDSTAKE: Lag en unik lysestake i betong helt på egenhånd.

Disse fire i forskjellige høyder ble støpt i pappkrus. This Pin was discovered by Camilla Bertelsen.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Først blandet jeg litt sement med vann til jeg fikk . Kanskje du allerede har sett hva Mrs Hardy har laget av betong? KROnPRINSESSENE på Foreldremanualen DIY brus . Før jul hadde eg så mange prosjekt på gang at eg ikkje hadde mulighet til å dele alt. Eg kjøpte meg ein sekk med kg betong, og sette i gang . TitaLita Interiør Lysestake i kobber og betong.

Adventstake i betong _designparken_1024x104. Adventslysestaken i år er laget i betong, ingen overraskelse . Gave: Slik støper du lysestaker og pynter egne lys. Men når det er sagt, da jeg startet med å støpe betong så begynte jeg med den fra Panduro.

Bretteteknikk (49) DIY (16) barnekort (16) kort-o-mania (15) gjenbruk (11) jul . Etiketter: Betongstøping, gjør-det-selv (DIY), Hage, Hobby-puslerier.