Min gat oslo kommune

Som medlem får du svømme gratis i alle svømmehallene i flere kommuner, og rabatter på flere sportsbutikker. Min GAT for ansatte i helse og omsorgstjenesten. Gat, Min Gat, MinGat, Min Get, Gatsoft – for ansatte.

Det er innført nye rutiner for pålogging til Min Gat. Du finner pålogging til Min Gat via denne . Gat, Min Gat, MinGat, Min Get, Gatsoft – Drammen kommune. MobilGat er en SMS-applikasjon for brukere av Gat og MinGat, som gjør det enkelt å benytte Gatsofts toveis SMS-løsning.

Legg inn et lovlig brukernavn og passord for å logge inn i MinGat. Bytt Passord: I innloggingsvinduet har du mulighet for å bytte passord.

Nøtterøy kommune PB 2Borgheim, 31Nøtterøy; Besøksadr. We checked Min Gat Oslo for scam and fraud. Informasjon om kommunale tjenester, politikk og administrasjon.

En GAT-rutinebeskrivelse, sist oppdatert:09. Det er bare en måte å komme inn i MinGAT på hjemmefra, og det er denne:. Grunnlovsbygda Eidsvoll ønsker deg velkommen til å oppleve og vandre i kultur-landskapet som ga plass til Eidsivatinget for om lag 10år siden og . Informasjon om administrasjon, kommunale tjenester, politikk og kulturliv.

Informasjon om Hamar, kommunale tjenester, politikk og kulturliv, kulturkalender og nyheter.