Legge fliser på tregulv

I prinsippet kan du legge flisene rett på platene så lenge de er av en type. Om det ligger på tregulv, kan du vurdere å la det likke og heller skru gips over hvis .

I denne artikkelen tar vi for oss hva du MÅ gjøre hvis du skal legge fliser på et eksisterende tregulv. Skal legg flis under vedovnen og i den forbindelse lurte jeg på om det går å flislegge rett på sponplatene eller må jeg ha gips eller masterboard . En gammel sannhet sier at du bare får problemer dersom du forsøker å legge fliser på et tregulv.

Fugene smuldrer, og flisene løsner og knekker. Sprukne betonggulv, gipsgulv, tregulv, PVC- eller linoleumsgulv, malte gulv eller . Jeg har planer om å legge flis under en vedovn i stua. Blir jeg nødt til å fjerne parketten, eller kan jeg legge fliser oppå tregulvet? Keramiske fliser bør ikke legges på tregulv eller trebjelkelag på grunn av . Fikk beskjed om at hvis jeg ønsket å legge fliser i en gang med sponplater som gulv,.

Vi har gammelt opprinnelig smalt furugulv i hele huset unntatt badet.