Ikea kjøkken erfaringer

Vi er på tampen til å pusse opp kjøkkenet, endelig! Har ihvertfall begynt å tegne på programmet deres. Noen som har erfaringer å dele med disse to leverandørene? HTH, Kvandal, Drømmekjøkken, Strai og Marbodal til IKEA. Prisen kom på ca 400(ikke hvitevarer).

Ser veldig bra ut, men vi vurderer også Ikea. Er det ikea som gjelder i forhold til mest kjøkken for penga eller er det.

IKEAs hvitevarer – prøv og ikea hvitevarer erfaring. Ikeas nye kjøkkenmoduler hekter du lett av og på en list. Ikea, HTH er etter egen erfaring ikke verd pristillegget i . Jeg har ikke erfaring med Faktum, så å sammenligne blir vanskelig. Skal straks bestille nytt kjøkken, og står mellom IKEA Metod Nodsta. Jeg har ingen erfaring med Epoq annet enn hva jeg har sett på nettet.

Riving, fjerning og oppussing av selve kjøkkenet la jeg på anbud. Ikea gikk jeg fort bort fra siden jeg har erfaring med at det lett blir skranglete, men jeg ga . Med et forbehol at noe er forandret etter IKEA har fått nye kjøkken fra 15. Vi skal ha oss kjøkken fra Ikea, og jeg trenger en oppdatert anbefalingstråd.

Blandebatteri har jeg fått beskjed av rørlegger om å styre unna.